Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Рестайлінговий Volkswagen Arteon здивував всіх

Насамперед мова йде про появу в модельній лінійці Arteon спортивного універсалу Shooting Brake, який зможе привернути увагу вибагливих шанувальників спортивних універсалів преміум брендів. Також німці акцентували увагу преси на впровадженні нових силових установок з системою PHEV та покращені якості матеріалів у салоні. Оновлений Volkswagen Arteon з҆ явиться на європейському ринку в осени цього року, а ціни на базові машини ми дізнаємось не раніше кінця літа.

Оновлення для стандартного Volkswagen Arteon є досить стриманими і торкаються насамперед передньої оптики та радіаторної решітки. 4-дверне купе засяєло новими фарбами і гранями, адже багато в чому стильний кузов випередив свій час. Несподіваним кроком є вихід універсала Arteon Shooting Brake, який робить акцент на просторість та комфорт. Багажний відсік у 590 літрів є одним з найбільших у класі, тому для сімейного використання такий варіант виглядає більш переконливо ніж купе.

В салоні нових моделей ми зустрічаєм сучасне покоління інформаційно-розважальної системи з віртуальним кокпітом та центральним екраном на 10,2 дюйма. Якість матеріалів в інтер҆ єрі Volkswagen Arteon значно виросла і це стосується навіть базових модифікацій. Виробник поступово продовжує впроваджувати сенсорне керування кліматом та іншими функціями. Серед нових опцій ми радимо звернути увагу на можливість разблокувати або заблокувати автомобіль за допомогою смартфона.

Під капотом Volkswagen Arteon Shooting Brake встановлено гібридний силовий агрегат який складається з 1,4-літрового 4-циліндрового бензинового мотора та елекродвигуна з акумуляторною батареєю на 13,7 кВт/год. Максимальна потужність установки складає 215 к.с., а можливий пробіг в електричному режимі до 50 км. На іншому кінці в лінійці двигунів розташувався 2-літровий мотор на 316 к.с. та 420 Нм крутного моменту. Потужний Arteon R взутий в широкі шини обуті на колісні диски розміром у 20 дюймів. Решта моторів має потужність від 187 до 276 к.с. Також можливо замовити повний привід та автоматичну коробку перемикання швидкостей DSG.

Серед однокласників новий Volkswagen Arteon вирізняє не лише стильний зовнішній вигляд а і сучасна техніка що робить цю модель напрочуд цікавою та економічною…

 

29.06.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Рестайлінговий Volkswagen Arteon здивував всіх

Політика конфіденційності